В тази секция можете да прочетете информация за видеата до които ще имате достъп.

Activity Vinyasa с Криси

Спуснете се в потока и се настройте за серия от силни и плавни виняси едновременно! Ще яхнете вълните на дъха си чрез предизвикателни творчески последователности, които ще ви помогнат да въплатите напълно всяка поза и да внесете присъствие в практиката си. Когато прекарвате повече време в състояние на потока, ще изпитате по-голяма радост, креативност и лекота в ежедневието.

Продължителност: 60мин.

Kris9

Energy movement – Виняса йога с Криси

Пригответе се да трансформирате своята практика! Със сливане на свръхзаредени последователности, мощно дишане и плавни флоу  движения, тази практика ще отблокира вашите енергийни канали и ще събуди вашата вътрешна сила. Ще укрепите тялото си и ще изчистите застоя с енергийно лечебни потоци. Докоснете се до интуицията си и ще презаредите сетивата си. 

Продължителност: 80мин.

Виняса ИН йога с Криси

Виняса ИН йога е клас съчетаващ два стила йога в една практика. Виняса йога ще накара тялото ви да се движи, работейки за мускулите, притока на кръв, изграждане на сила и издръжливост. Ин е бавна и дълбока практика за разтягане на съединителната тъкан и ставите на бедрата, таза и долната част на гръбначния стълб. Балансирай с елементи YIN & Yang за развиване на съзнателна практика.

Продължителност: 60мин.

Медитация в движение – Виняса йога с Ивета

Виняса йога клас, който ще свърже тялото и ума, за да създаде медитация в движение. Слънчев поздрав (Surya Namaskar) и Лунен поздрав (Chandra Namaskar) ще затоплят тялото и ще го подготвят за потоците с Воин I и II, триконасани, разтеглени триъгълници. Ще преминете през серия от навждащи напред пози, усукващи асани и класически обърнати пози.

Продължителност: 77мин.

Iveta pic 14.03

Използвай дъха, за да освободиш ума!
Виняса йога с Ивета

 

Използвайте дъха си, за да освободите ума си, докато се движите с повишено осъзнаване на воин I и II, триконасани, балансни пози от стоеж. След това слезете ниско на земята за втората част от класа, за да влезете дълбоко в отваряне на тазобедрените стави и финални обърнати асани. Този виняса поток ще подхрани душата ви и ще ви накара да се чувствате физически и психически освободени!

Продължителност: 70мин.

Kris8

Естествен ритъм – Виняса йога с Криси

Естествен ритъм е креативна и вдъхновяваща йога практика, която ще повиши вашата енергия,  ще подхрани тялото ви и ще разтвори стреса. С внимание към дъха, осъзнато движение и умела последователност от виняси и Слънчеви поздрави, ще излеете сладка пот на постелката. От баланси за ръцете до отваряне на тазобедрените стави и възстановителни пози, за да можете да вземете, това от което се нуждаете. Интензивно темпо, динамични преходи, както само Криси ги владее!

Продължителност: 70мин.

Iveta pic 8.06

Хатха йога с Ивета

Класическа Хатха йога с която внимателно ще събудите тялото, за да преминете през Лунен поздрав (Chandra Namaskar), триконасани и войни за сила и баланс. Ще ви отведе дълбоко с навеждащи напред пози, усуквания и обърнати асани, за да изследвате това което сте и винаги ще бъдете.

Продължителност: 70мин.

Nat pic 14.03

Хатха йога с Наталия – йога клас 9

Толкова много хора смятат, че не могат да се занимават с йога, защото не са гъвкави и не могат да пипнат пръстите на краката си. Ако и вие смятате така, моля отхвърлете тази мисъл и пуснете този йога клас. Серия от навеждащи напред пози ще ви помогнат да развивате своята гъвкавост и да изпитате по-малко напрежение и повече свобода. Варианти на странични дъски и усукващи асани, за да усетите вълшебната пулсация на гръбначния си стълб.

Продължителност: 90мин.

Nat pic 28.07

Хатха йога с Наталия – йога клас 8

Задълбочен йога клас за цялото тяло, който ще ви предизвика да сте осъзнати и присъстващи. Присъщата лекота на преподаване на Наталия ще ви задвижи през серия от пози за стабилизиране на коремната област, крокодилски усуквания за отпускане, пози по корем, обърнати асани и варианти на усукан ратеглен триъгълник (Parivrtta Parsvakonasana). В края на практиката – релаксация и серия от дихателни упражнения (пранаяма).

Продължителност: 80мин.

Лунен поздрав – Хатха йога с Ивета

Лунното поздравяване (Chandra Namaskar) е серия от асани, извършвани последователно в чест на Луната и нейните специални енергии. Лунните поздрави са по-малко ободряващи, отколкото слънчевите и насочат нашия фокус навътре, давайки ни усещане за спокойствие. Правете практиката за постигане на хармония, баланс и цялостно възстановяване. Подходяща за дните на пълнолуние.

Продължителност: 80мин

Kris1

Безкраен поток – Виняса йога с Криси

Впуснете се в този безкраен поток с който ще загреете цялото тяло, свързвайки дъха си с движението в тялото. Практиката е за практикуващи с опит в залата,  които правилно подреждат асаните, постигнали са нужната сила, стабилност и издръжливост, но знаят и как да пазят тялото си. Този йога клас можете да използвате за създаване на стабилна домашна практика.

Продължителност: 55мин.

Kris2

Баланс и сила – Виняса йога с Криси

Активирайте цялото тяло с поток от асани за баланс и сила. Практиката започва с леко раздвижване, преминава през Слънчеви поздрави, Войн I, Войн II и Войн III, Летящ гълъб (Flying Pigeon), Половин Луна (Ardha Chandrasana). Отскоци, които ще ни направят силни и ще ни подготвят за стойка на ръце.

Продължителност: 57мин.

Гъвкавост в потока – Виняса йога с Ивета

Потоците на цялото тяло в тази практика ще ви помогнат да се движите със свобода и лекота, докато задълбочавате обхвата си на движение. Ще работите едновременно за сила и гъвкавост, за да се създаде вътрешна топлина, която отваря тялото с задържане на тазоотварящи асани. Докато преминавате от поза в поза, ще работите динамично за мускулите си, за да освободите напрежението и едновременно да задълбочите практиката си, да изследвате нови пространства във вашите пози.

Продължителност: 85мин.

 

Kris 3

Енергиен заряд и нежен детокс – Виняса йога с Криси

В тази практика ще загреете тялото директно със Слънчев поздрав (Surya Namaskar) и ще преминавате през винясите интензивно, за да заемете серия от усукващи асани, които ще изцедят токсините от тялото. Дишане Кабалабхати ще внесе мощен енергиен заряд в цялата практика. Изключително препоръчителна за силен и свеж старт на деня ви.

Продължителност: 75мин.

Kris4

Сладки преходи – отвори сърцето.
Виняса йога с Криси

Оставате с усещането за удовлетвореност от усилието, че сте работили за красиво и силно тяло, вътрешна хармония и покой на ума. Приятни и плавни преходи, които ще изискват пълна концентрация и цялата ви сила, изпълнявайки асани за отваряне на сърдечна чакра – Анахата.

Продължителност: 28мин.

Kris5

Интензивна практика за цялото тяло – сила в ръцете. Виняса йога с Криси

Комплексна виняса йога за цялото тяло, която ще удовлетвори всички, които са присъствали на йога клас с Криси. Стоящи пози, усуквания и баланси. Този клас е силов и стабилизиращ флоу, изпълнен с планк позиции (Phalakasana), Делфин (ArdhaPincha Mayurasana) , стойка на предмишници (Pincha Mayurasana), стойка на ръце и Скорпион (Vrischikasana).

Продължителност: 75мин.

Kris6

Малка чатуранга – Виняса йога с Криси

Тази практика ще разгърне пред вас последователността на традиционен виняса клас. Ще изградите здрава и стабилна основа, докато се движите през позите безопастно и с увереност. Пригответе се да ангажирате всеки мускул на тялото, като същевременно подобрявате силата си, издръжливостта и гъвкавостта си. Опитайте основите и силата на виняса йога. 

Продължителност: 40мин.

Kris7

Класическа Виняса йога с Криси

Пуснете тази класическа виняса йога да потече и ще смесите осъзнаването на тялото и на ума с тонизиращото движение в мускулите. В тази практика има всичко, наистина всичко! Слънчеви поздрави (Surya Namaskar) A & B, триконасани (триъгълници), балансиращи и усукващи пози, навждащи напред и лодки за силно ядро! Блестящо подредени асани…и отново чатуранга!

Продължителност: 77мин.

Iveta pic 19.02

Vital Flow – Виняса йога с Ивета

Йога клас за онези дни в които имате нужда от промяна в енергийния си поток. Фокусирай ума и се потопи дълбоко в нежния флоу клас с Ивета в който ще преминеш през слънчев поздрав, войни, балансиращи асани и дълбок стречинг. Практиката ще ви предизвика да продължите напред, защото здравето е богатство, а спокойния ум – щастие.

Продължителност: 85мин.

Nat pic 10.04

Хатха йога с Наталия – йога клас 3

Намерете блаженство с Хатха последователности, предназначени да повишат настроението ви и да възстановят баланса на ума и тялото. Бавният темп на грациозните потоци на Наталия ще ви помогне да се движите с намерение. Ще изследвате дълбините на различни асани, като същевременно смесвате елементи на дишането, движението и съживяването на енергията. Използвайте практиката, за да се чувствате заземени всеки ден.

Продължителност: 85мин.

Nat pic 7.04

Хатха йога с Наталия – йога клас 2

Много хора смятат, че йога е просто разтягане, но тя е мнго повече от това. В този клас ще се потопите дълбоко в това с което се занимава йога, докато работите за укрепване на тялото и ума си отвътре навън. В началото на практиката ще работите върху коремните мускули, последвани от нежни усуквания за заздравяване на гърба.  Ще преминете през класически йога асани по корем и навеждащи напред. Дневна доза щастие и енергия чрез хармонични и балансирани последователности!

Продължителност: 90мин.

 

Nat pic 31.03

Хатха йога с Наталия – йога клас 1

Йога е мощен инструмент да се почувствате по – добре в тялото си, да балансирате ума, да освободите напрежението. Ще се насладите на предимствата на йога с последователно и задълбочено загряване на цялото тяло, класически пози по корем и пози засилващи мускулите в областа на корема, краката и гърба.

Продължителност: 90мин.